Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

…άλλα λέει και άλλα κάνει …( ο δήμαρχος Πύργου)

 …άλλα λέει και άλλα κάνει …( ο δήμαρχος Πύργου)  

..περί απολυμάνσεων και κορωνοϊού ο λόγος…

 Η σοβαρότητα ενός πολιτικού ανδρός, έχει πάντα αδιάρρηκτη σχέση με την συνέπεια λόγων και έργων αλλά κυρίως με την συμφωνία πρότερων και τωρινών λόγων και δηλώσεων.

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, σχετικά με το θέμα των απολυμάνσεων  δηλώνει «Οι απολυμάνσεις σχετικά με τους ιούς έχουν μηδενική αξία», «Είναι γνωστό ότι ορισμένες μελέτες αναφέρουν ότι ο κοροναϊό επιβιώνει μέχρι τρεις ώρες σε επιφάνειες και λίγα λεπτά στο ελεύθερο περιβάλλον. Τι χρειάζεται η απολύμανσή??»

Σήμερα 16 Νοεμβρίου ( δύο μήνες μετά) πομπωδώς ανακοινώνει:

«Δήμος Πύργου: Απολυμάνσεις σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους /Εφαρμόζουμε ξανά όπως και στο πρώτο διάστημα της περασμένης άνοιξης, ένα ευρύτερο μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας»

Αν αυτό δεν είναι αγυρτεία  και παπατζηλίκι ποιο είναι…?

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος αναφέρει:


«Η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας.Καλο ειναι να διαβαζουν και κανενα υγειονομικο πρωτοκολλο,οσοι ομιλουν ως γιατροι δημοσιας υγειας με υφος δημοσιου κατηγορου.Οι απολυμανσεις σχετικα μετους ιους εχουν μηδενικη αξια. Οι οδηγιες του υπουργειου ειναι πολυ συγκεκριμενες στα πλαισια των επιστημονικων δεδομενων. Η αντοχη των ιων στο περιβαλλον ειναι ελαχιστη,απο λιγα λεπτα εως λιγες ωρες. Η απολυμανση ειναι στιγμιαιο γεγονος, αφου λιγες ωρες μετα την εφαρμογη της μπορει ο χωρος να μολυνθει απο ιους. Επομενως ποιο το κερδος??»,« Ειναι γνωστο οτι ορισμενες μελετες αναφερουν οτι ο κοροναιος επιβιωνει μεχρι τρεις ωρες σε επιφανειες και λιγα λεπτα στο ελευθερο περιβαλλον. Τι χρειαζεται η απολυμανση??» ( η ορθογραφία και η σύνταξη ανήκουν στον δήμαρχο)

Σήμερα 16 Νοεμβρίου δελτίο τύπου  της Δημοτικής αρχής Πύργου ανακοινώνει: 


«Απολυμάνσεις σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της πόλης του Πύργου, στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων», «Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Εφαρμόζουμε ξανά όπως και στο πρώτο διάστημα της περασμένης άνοιξης, ένα ευρύτερο μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας»


Σοβαρότητα μηδέν, κοροϊδία άπειρη, παπατζηλίκι ατελείωτο !

Αυτός είναι δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου