Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Αρχίζει η «κατεδάφιση» του Κέντρου Υγείας Βάρδας….

 Αρχίζει η «κατεδάφιση» του Κέντρου Υγείας Βάρδας….


Στην προκρούστεια λογική της κυβέρνησης, κατά την οποία
 … δεν έχω ιατρούς στο Νοσοκομείο Πύργου, αρπάζω τους  ιατρούς του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας και για να ενισχύσω αυτό αρπάζω τους ιατρούς του  Κέντρου Υγείας Βάρδας ( θα έρθει και η σειρά και άλλων Κ.Υ…) και τους μεταφέρω στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας …ούτως αυτό υπολειτουργεί σε μια διαδικασία «κατεδάφισης» του και ισοπέδωσης του Δημόσιου συστήματος υγείας  στην Ηλεία.

Μπράβο σας μην αφήσετε τίποτα όρθιο…

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας, που αντέδρασε καταγγέλλοντας:


«Με μεγάλη μας λύπη σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ο διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. αποφάσισε και ζήτησε την μετακίνηση ενός εκ των ιατρών του Κ.Υ. Βάρδας στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

 Αυτό σημαίνει ότι για μια εβδομάδα τουλάχιστον κάθε μήνα το Κ.Υ. θα λειτουργεί μέχρι τις 15:00 γιατί δεν θα υπάρχει γιατρός για το απόγευμα και το βράδυ.

Είναι παράλογη και επικίνδυνη μια τέτοια απόφαση καθώς η περιοχή  ευθύνης του Κ.Υ. Βαρδας καλύπτει τις ανάγκες 35.000 συμπολιτών μας. Ας σκεφτούμε όλοι μας πόσες φορές χρειάστηκε εμείς ή κάποιος δικός μας να επισκεφθεί το Κ.Υ. απόγευμα ή βράδυ για κάτι έκτακτο.

Αυτή  και μόνο η σκέψη πρέπει να μας κινητοποιήσει όλους. Παρακαλούμε κοινοποιηστε τη δημοσίευση αυτή έχει μεγάλη σημασία. Καλούμε όλους τους συλλόγους και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτήν την κινητοποίηση.  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

         Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου