Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Όταν η ανοησία χτυπάει το ταβάνι … Η τηλεϊατρική θα μας σώσει ( κατά την βουλευτίνα Δ. Αυγερινοπούλου) από τον κορωνοϊό !

 Όταν η ανοησία χτυπάει το ταβάνι..   Η τηλεϊατρική θα μας σώσει (κατά την βουλευτίνα Δ. Αυγερινοπούλου) από τον κορωνοϊό !


Αδυνατούν οι Ηλείοι να παρακολουθήσουν το αλλεπάλληλα κύματα
 ελαφρόνοιας  που εξαπολύει η πασίγνωστη ..δόκτωρ, πρόεδρος, βουλευτής κλπ, Δ.Θ. Αυγερινοπούλου

Νέα ανακοίνωση της κυρίας ταύτης είναι η τηλεϊατρική ! Όλε ! Ολέ  !Ολά !

Σε αυτό το ανακοινωμένο περιβόλι  αναφέρει : «Η τηλεϊατρική θα υποστηρίξει τα νοσοκομεία της Ηλείας, αλλά και τα ιατρικά κέντρα, ώστε να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα τόσο στα περιστατικά COVID-19 που διαχειρίζονται, όσο και σε άλλες ασθένειες.

Η κα Βουλευτής επισήμανε ότι η αξιοποίηση της τηλεσυμβουλευτικής θα συμβάλλει καθοριστικά στην αρχική αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας στο Νομό, το οποίο πιέζεται ασφυκτικά, και λόγω της πανδημίας


Ίσως περνάει για βλάκες τους Ηλείους !

Τηλεϊατρική και « θεραπεύων πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» (απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον ευαγγέλιο)…

Ησυχάστε Ηλείοι και όλα θα αντιμετωπισθούν ….

Μόνο όπως είναι γνωστό

  • Δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά παγκοσμίως για τη αντιμετώπιση της πανδημίας του  κορωνοϊού.
  • Η ασθένεια του κορωνοϊού (COVID-19) είναι μια μολυσματική ασθένεια και δεν αντιμετωπίζεται με την τηλεϊατρική
  • Απαιτούνται πομποί και δέκτες ιατροί εξειδικευμένοι  και εδώ στην Ηλεία δεν υπάρχουν αλλά ούτε στη Αθήνα..
  • Η  τηλεϊατρική προϋποθέτει «μονάδα τηλεϊατρικής αποτελείται από ψηφιακές ιατρικές συσκευές/όργανα τα οποία συνδέονται διαδικτυακά με το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής (ΕΔΙΤ)» και στην Ηλεία δεν υπάρχουν.
  • Στην Ελλάδα  ΕΔιΤ ( εθνικό δίκτυο τηλεματικής) υπάρχει  ένα δίκτυο σταθμών τηλεϊατρικής που λειτουργεί εντός της περιοχής αρμοδιότητας της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και έχει 30 Σταθμούς Τηλεϊατρικής Ιατρού - Ασθενούς (ΣΤΙΑ) τοποθετημένους σε απομακρυσμένα σημεία( Κύθηρα, Καστελόριζο, Λήμνο, Οινούσσες κλπ.) και έχει 12 Σταθμούς Τηλεϊατρικής Ιατρού Συμβούλου αντίστοιχα   Νοσοκομεία (5 Περιφερειακά Νοσοκομεία: Ρόδος, Σάμος, Σύρος, Μυτιλήνη, Χίος και 7 Νοσοκομεία που βρίσκονται στην Αττική: Ασκληπιείο, Τζάνειο, Θριάσιο, Μεταξά, Νίκαια, Αττικόν, ΨΝΑ)

Βαρεθήκαμε τα ψέματα σας και τις ανοησίες σας !!!!!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου