Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Το ατόπημα του Δημάρχου Πύργου

 Το ατόπημα του Δημάρχου Πύργου


Το να εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά και μαθητές για ην πολιτική σου προβολή δεν είναι μόνο ένα απλό λάθος, είναι ατόπημα μεγάλο.


Πήγε ο Δήμαρχος Πύργου στους μαθητές της κοινότητας Πεύκης και μοίρασε τάμπλετ για να μπορούν να έχουν τα μέσα για την τηλεκπαίδευση ( και σε αυτό μπορεί καθένας να το κρίνει θετικά ή αρνητικά..) αλλά να παρατάσσει τα παιδιά, να τους βάζει να χαιρετούν είναι άθλιο !

Το να χρησιμοποιείς τα παιδιά ( που εκτός των άλλων απαγορεύεται..) ως πολιτικό ντεκόρ προβολής είναι αισχρό !

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια φωτογραφία ο Δήμαρχος Πύργου δείχνει/επιβάλει  σε μια μαθήτρια πώς να χαιρετήσει, στην άλλη αυλικός του δίνει και αυτός οδηγίες .. και όλοι μαζί παιδιά, Δήμαρχος και ένας αντιδήμαρχος  χαιρετούν…


Τα  φωτογράφησαν όταν τους παρέδιδαν τα τάμπλετ και τα ξαναφωτογράφησαν/έστησαν τα παιδιά στην πλατεία με τα τάμπλετ επιδεικνυόμενα, σαν αξιοθέατο, σαν «Δώρα στους ιθαγενείς»

Ντροπή τους για την αισχρή πολιτική εκμετάλλευση των παιδιών και την προσβολή προς τους μαθητές και τις οικογένειες τους…

Αλλά μάλλον αυτή είναι η πολιτική τους ηθική και κουλτούρα ..όλα στο μίξερ της προβολής και της εκμετάλλευσης… Και τα παιδιά ?

Μια συγνώμη είναι το ελάχιστο που μπορεί πει  και να πράξει ο δήμαρχος Πύργου

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου