Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Αυτοί που αγνόησαν και δεν τίμησαν την Επέτειο του Πολυτεχνείου στην Ηλεία

 Αυτοί που αγνόησαν και δεν τίμησαν την Επέτειο του Πολυτεχνείου στην Ηλεία


Άσχετα αν κάποιοι είχαν διαφορετικοί οπτική στον τρόπο εορτασμού της Επετείου  του Πολυτεχνείου( πορείες ή όχι) έπρεπε, υποχρεούτο να προβούν σε συμβολικές κινήσεις τουλάχιστον όπως μια ανακοίνωση, κατάθεση στεφάνου, ένα μήνυμα, ένα λουλούδι για τους πεσόντες και αυτό αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση ( Δήμοι και Περιφέρεια), τα πολιτικά κόμματα, τους φορείς, τα συνδικαλιστικά όργανα των κοινωνικών ομάδων.


Κάποιοι το έκαναν και είναι προς τιμή τους ( Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ήλιδας, Πηνειού, Καθηγητές, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, κάποια σωματεία και κάποιοι … μεμονωμένοι)

Κάποιοι που  προβαίνουν σε δράσεις ( φωταγώγηση δημαρχείου) ακόμα και για επιμέρους θέματα ( πχ. μέρα διαβήτη- και σωστά έκαναν !)  αγνόησαν, πρόσβαλαν το «Πολυτεχνείο», έδειξαν το (αντι)δημοκρατικό ποιόν τους.

Είναι τόσο δημοκράτες όσο αυτό να μην ενοχλεί ( πχ την κυβέρνηση), όσο δεν ενάντια στις συμμαχίες με δυνάμεις που μισούν την επέτειο, όσο αυτό δεν του θυμίζει την αντιδημοκρατική έκπτωση τους..


Κορυφαίες απουσίες από τη επέτειο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δια των ηλείων αντιπεριφερειαρχών, ο Δήμος Πύργου ( που έχει και νεκρό στο Πολυτεχνείο , ο Δήμος Ζαχάρως, Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Ντροπή τους !

Το Πολυτεχνείο Ζει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου