Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ένας επικίνδυνος και μολυσματικός παπάς, ο παπάcovid

 Ένας επικίνδυνος και μολυσματικός παπάς, ο παπάcovid



Έχει υπερβεί όλα τα όρια και έχει καταστεί δημόσιος μολυσματικός κίνδυνος  ο  εφημέριος ιερέας του Αγίου Σπυρίδωνος στον  Πύργο.

Παρά τις απαγορεύσεις, παρ’ ότι η πανδημία του κορωνοϊού σαρώνει και σκοτώνει, αυτός ο ανεύθυνος λειτούργησε  την ναό του Αγίου Σπυρίδωνος χτες Κυριακή 29/11/2020, άνοιξε τις πύλες της εκκλησίας του, συμμετείχαν χωρίς μάσκες ( μόνο μια φορούσε)  κοινώνησε πιστούς (ανόητοι και επικίνδυνοι και αυτοί) με την ίδια λαβίδα/κουτάλι, μοίρασε αντίδωρο, όλοι του φίλησαν  το χέρι του και μετάτρεψε  ένα ιερό χριστιανικό μυστήριο σε πιθανή έκρηξη  μετάδοσης της του θανατηφόρου κορωνοϊού.


Ο κατά συρροή υπεύθυνος μετάδοσης του covid-19 και κατ’ επανάληψη δράστης  ( το είχε επαναλάβει πολλές φορές) πράττει ανεξέλεγκτα και εχθρικά προς τους ανθρώπους, λειτουργεί και δρα ως ψεκασμένος αρνητής της πανδημίας

Δεν τον ελέγχει και περιορίζει κανείς ούτε η Μητρόπολη Ηλείας  (που πρόσφατα νόσησε ο Επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος και μετεφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίο Πατρών, καθώς και άλλοι ιερείς..) που φέρει τεράστια ευθύνη για την μολυσματική δράση του παπαcovid19, η αστυνομία που επιβάλλουν πρόστιμα στους πάντες αλλά όχι στον επικίνδυνο παπά αλλά και η Δικαιοσύνη.


Τι θα πει αν ιερείς και εκκλησιαζόμενοι διαδώσουν  τον ιό ( ένας φτάνει να είχε..), νοσήσουν κάποιοι, και (απευκταίο) πεθάνει κάποιος ?

Θα πουν θέλημα θεού ή ιερέα έγκλημα ?

Σε επίδειξη σκοταδισμού και της αδιαφορίας για την υγεία του κόσμου, η εκκλησία πάσχει από ξεροκεφαλιά, είναι συντηρητική, προσκολλημένη στο δόγμα και πάσχει , πάσχει από γεροντικό πείσμα και πτωχαλαζονεία.


Κοινωνούν χωρίς μέτρα, μοιράζουν άρτον, φιλούν  εικόνες και χέρια μεταδίδουν το φονικό ιό

Να τον μαζέψουν, να τον περιορίσουν και αν δεν το κάνουν συνεγκληματούν …!!

Σημειώσεις :


1. Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας καθώς και η μαγνητοσκοπημένη Λειτουργίας που πιθανόν να αποσυρθεί  (https://www.facebook.com/b007a53d-3f02-45b8-a7dd-8076ae485c32) , όπως επίσης η ανάρτηση  του site «odigos.gr »

https://odigos.gr/nea-enimerosi/topika/pyrgos-parakoloytheiste-live-tin-kyriakatiki-th-leitoyrgia-apo-ton-iero-nao-ag

2. Ο παπάcovid19 τα είναι κατά συρροή και κατ’ επανάληψη δράστης  και έχουμε ξαναγράψει για αυτόν

Στις  αρχές Νοεμβρίου : Η Εκκλησία στην Ηλεία επέλεξε να μην προστατεύσει τους πιστούς από την επιδημία του κορωνοϊού και κινείται με γνώμονα τον μεσαίωνα./ https://odisseasml.blogspot.com/2020/11/blog-post_11.html  


Στα μέσα Νοέμβριου …και τώρα τι έχει να πει η Μητρόπολη Ηλείας, μεταδίδεται ο κορωνοϊός ή όχι, έχουν ανοσία ή α(προ)νοησία ? / https://odisseasml.blogspot.com/2020/11/blog-post_99.html

Στα τέλη Οκτωβρίου  «Το bal amasqué των εν Ηλεία ανεύθυνων»/ https://odisseasml.blogspot.com/2020/10/bal-amasque.html

 





 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου