Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Τα κορόιδα και οι «πονηροί», ο λαός και προύχοντες… ( ή αλλιώς… δεν είμαστε όλο ίσοι ..)

 Τα κορόιδα και οι «πονηροί», ο λαός και προύχοντες… ( ή αλλιώς… δεν είμαστε όλο ίσοι ..)



Έχει καταντήσει η απόλυτη κοροϊδία ….όταν όλοι μας περιοριζόμαστε
  κλινόμαστε  σπίτια μας, διαβιούμε μια στενάχωρη ζωή, ορισμένοι είναι εκτός κοινωνικής προσπάθειας και  γιατί μπορούν και έτσι γουστάρουν…

Για τα «κοροΐδα»  και τους κοινούς θνητούς απαγορεύονται οι μετακινήσεις άνευ λόγου και σοβαρής αιτίας ενώ για τους  φραγκάτους, τους «επώνυμους», τους δωρητές όλα επιτρέπονται και κανείς δεν τους ελέγχει..

Εμείς δεν μπορέσαμε αν επισκεφτούμε  να ευχηθούμε  «χρόνια πολλά» σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς επ’ ευκαιρία της ονομαστικής εορτής τους, να  συμπιούμε ένα ποτό, να κεραστούμε ένα γλυκό, να έχουμε την τόσο αναγκαία προσωπική επαφή  και αρκεστήκαμε  σε ένα  τηλέφωνο, σε ένα μήνυμα… γιατί απαγορεύονται οι μαζώξεις και οι επισκέψεις…  


Ο Ανδρέας Παπαδάκος  αναπληρωτής Δημάρχου Ήλιδας και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, εορτάζων, δέχτηκε επισκέψεις ( στον χώρο της «ΣΦΙΝΑ»/Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας… !!!!), δεξιώθηκε, δέχτηκε ευχές και δώρα….

Αν το έκανε  ένας απλός πολίτης θα μπουκάραν αστυνομικοί και θα καταλογιζόντουσαν τα ανάλογα πρόστιμα, για  ανθυγιεινή συνάθροιση,  για παράβαση νόμων και αν ήταν κατάστημα θα σφραγιζόταν και με μεγάλα πρόστιμα ..

Αλλά αυτό δεν ισχύει για το κύριο  «ΣΦΙΝΑ» και τους  καλεσμένους/ευχηθέντες αυτόν, που αναρωτούμε ποιο κωδικό μετακίνησης  επέλεξαν για να παραβρεθούν στην εορταστική ματαιοδοξία του..


Αντί για θετικό υπόδειγμα τήρησης μέτρων και προσπάθειας  μετριασμού του κύματος της πανδημίας  του κορονοϊού η ηγετική ομάδα του Δημαρχιακής Αρχής Ήλιδας γίνεται αρνητικό παράδειγμα …

Η ευθύνη του Δήμαρχου Γιάννη Λυμπέρη μεγάλη αν θα ανεχτεί τέτοια αρνητική συμπεριφορά… που σε πρόσφατε ς δηλώσεις τους είχε τονίσει «πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που όλοι ζούμε, από την πρωτοφανή πανδημία που χτυπά»

Ο αναπληρωτής Δημάρχου Ήλιδας και πρόεδρος της «ΣΦΙΝΑ όχι απλώς δεν το έκανε μόνο αλλά και το πρόβαλε με δελτίο τύπου συνοδευόμενη από φωτογραφία… και που αναφέρει :

 «Ευχές από λίγους καλούς φίλους δέχτηκε για την ονομαστική του εορτή ο αναπληρωτής Δημάρχου Ήλιδας και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας Ανδρέας Παπαδάκος, τηρώντας πιστά τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης και με δεδομένο ότι η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, ο κ. Παπαδάκος συναντήθηκε μόνο με μερικούς φίλους και άπαντες τήρησαν τα μέτρα προστασίας και του ευχήθηκαν φορώντας τις μάσκες τους!

Βέβαια, το κινητό του τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπά με τις ευχές από Ελλάδα και εξωτερικό να πέφτουν ‘βροχή’, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε ότι τα κεράσματα θα γίνουν αφού ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον κορωνοϊό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου